Hold

ABV tilbyder 7 træningshold.
Træningerne finder sted på banerne i Vestre Fjordpark
Adresse: Skydebanevej 14, 9000 Aalborg
Træningsperioden er fra d. 29. april 2019 til d. 11. august 2019

Herre 1

Der er ikke decideret træning for herre 1, men der er en gruppe af ambitiøse herrer, som mødes og spiller mod hinanden. De har alle spillet beachvolley tidligere, minimum på 1. divisionsniveau.

Herre 2+3

Et hold for herrer, som har spillet lidt beachvolley eller indendørsvolley tidligere. Der forventes, at du har kendskab til basisslagene (serv, baggerslag og smash). I træningen er der fokus på øvelser, teknik, kondition, taktik, spil og at have det sjovt, mens man spiller en masse.

Dame 1

Et hold for ambitiøse piger, som har spillet beachvolley tidligere, eksempelvis på divisionsniveau. Der er fokus på teknik, taktik og masser af spil.

Dame 2+3

Et hold for damer, som har spillet lidt beachvolley eller indendørsvolley tidligere. Der forventes, at du har kendskab til basisslagene (serv, baggerslag og smash). I træningen vil der være fokus på øvelser, teknik, kondition, taktik, spil og at have det sjovt, mens man spiller en masse.

Ungdom

Et hold for unge op til 18år. Der vil være fokus på at lære beachvolley fra bunden igennem sjove og inspirerende øvelser. Holdet er både for piger og drenge.

Begynder

Et hold for både herrer og damer, der er helt nybegyndere i både indendørs volleyball og beachvolley. Der er fokus på basisslagene, samt at have det sjovt og nyde det gode vejr. Kontakt klubben hvis du er interesseret i at spille med.

Kids/Teen

Et hold for de mindre børn op til 15 år. Der vil være fokus på leg og en god start med beachvolley gennem leg.